6 maj 2012

Tokont

Vet inte vad som har hänt, men den senaste tiden har jag haft enormt mycket mer ont i huvudet. Jag har verkligen levt som i en bubbla, jag har glömt att blogga och jag glömde en av mina bästa vänners födelsedag (så pinsamt). Jag har också sovit dåligt, vaknar ofta och drömmer konstigt. Min söte man kom på att det kan bero på supermånen vi just haft. Jag kommer ihåg att jag mådde sämre förra året när den dök upp. Nu när den försvinner kanske jag känner mig bättre.

Jag började med ny medicin för en vecka sedan, så jag känner mig dessutom lite konstig av den, men (peppar, peppar) den enda biverkningen jag annars fått är lite utslag och klåda på ryggen. Vi får se hur det går, det kommer att ta några månader att utvärdera. Men jag hoppas...

Den nivån min huvudvärk är på nu kan jag helt enkelt inte besegra, jag kommer knappt ur sängen, men jag har öppnat fönstret så jag känner den härliga vårluften och jag ser den blå himlen ovanför trätopparna. Jag skall försöka skrapa fram lite jävlar anamma och släpa mig ut och lägga mig i en solstol istället, det kommer att kännas bättre, det vet jag.

Hoppas ni har en härlig söndag mina vänner!

Puss och Kram
Cia

1 kommentar:

  1. Försöker skicka lite jävlar anamma till dig här <3
    Hoppas du kommer ut lite och får njuta vårluft. Andra håller sig inne för det är pollen så in i ... det är så många som mår jättedåligt. Konstigt när det är en årstid vi längtar så efter att vi inte får njuta till fullo. Hoppas månen går och gömmer sig och att du snart mår bättre.

    Många hjärtans kramar till dig Cia

    SvaraRadera